Ne demek?

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en müsait fiyatlarla ehil olmak derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart kapılara bakarak daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun ruhsat olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi derunin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem evladı tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaşım adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme maslahatlemlerinizi can ve finans kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye intibak ve uygun istanbul Yangın kapısı fiyatları yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar zarfında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page